Find den bedste blender til din smoothie online

Hvis man tror, at det er kedeligt at leve sundt, så kan man godt tro om igen. Et sundt liv kan være fyldt med glæder og nydelse og masser af god energi. Der ligger masser af gode smagsoplevelser og venter på den, der gerne vil tage hul på et liv med sund kost. Det behøver på ingen måde at være kedeligt. Sund kost er sjovt at lave, og så smager det fantastisk, hvis man ellers går efter de gode opskrifter og har det rigtige isenkram at fremstille det på. Tag nu bare smoothies.

Hvis man har det rigtige isenkram, så går det som en leg, når man blender smoothie. Værktøjet er vigtigt her, for hvis man blender smoothie med en dårlig blender, så risikerer man nemt at ødelægge begge dele. Mange af de blendere, der findes i handlen, har nemlig slet ikke kræfterne til at knuse de ingredienser, der skal bruges i en rigtig god smoothie. Hvis man bare skal knuse en banan til en milkshake, så er der mange blendere, der egner sig fint, men med smoothies er det en anden sag.

Mads Bo har nogle tips

Den erfarne smoothie-snedker, Mads Bo, har brugt mange år på at forfine sine metoder og opskrifter. Han ved også hvilket værktøj, der er bedst, når man blender smoothie. Man skal have fat i en blender, der kan knuse alt fra æbler og squash til frosne grøntsager og kerner, uden at den bryder sammen efter en uge. På hans hjemmeside kan du finde alle de gode tips til, hvilken blender du skal vælge. Det handler om robusthed, råstyrke og nem rengøring, plus en masse andet.

Opskrifter i massevis

På highonlife.dk kan du købe de bedste blendere på markedet. Når du blender smoothie, skal det gå glat og problemfrit, ellers er der ikke noget ved det. Det korter lidt penge at køre med det bedste, men sådan er det jo. For resten kan du også finde masser af gode opskrifter her. Nogle er nemme, andre lidt sværere, men alle har det til fælles, at de er sunde og smager fantastisk.