Find eksklusivt tøj med dødningehoveder i tøjbutikkens webshop

Vi har alle forskellig smag med tøj. Her er mænd og kvinder ikke længere forskellige. I gamle dage var herremoden rimelig entydig, men i dag findes der flere retninger, som alle har sans for stil og trend. Det er op til den enkelte herre at finde sin plads i blandt de mange udtryk. Jo bedre man kender sig selv, og tror på sig selv, desto nemmere er det at finde frem til et look, der understøtter den type, man er. Hvis man er til lækkert tøj med kraniemotiver, så bør man læse videre her.

Den schweiziske modedesigner, Philipp Plein, er kendt for at bruge kraniet som motiv på sine lækre trøjer, jakker og t-shirts. Man kan måske godt sige, at kranier, eller dødningehoveder, er ved at blive trivielle, efterhånden. Men det blæser Philipp Plein på, for han var en af de første, der brugte dette motiv på sine kollektioner, og det stopper tilsyneladende ikke foreløbigt. Man må også indrømme, at der trods alt er forskel på billige fan-t-shirts for heavyrockgrupper og så de eksklusive styles fra Philipp Plein.

Fås også med logo

Hvis man ikke rigtigt er til dødningehoveder, men ellers godt kan lide den eksklusive kvalitet i tøjet fra Philipp Plein, så kan man også få det med brandets logo som motiv. Det er helt bestemt et flot logo, og tøjet er som sagt i en liga for sig, så det giver vel i og for sig ganske god mening. Folk, der har forstand på den slags, er i hvert fald ikke i tvivl, når de ser et stykke beklædning fra dette brand, som grundlagdes i 1998 på baggrund af restprodukter fra en møbelproduktion.

KAUFMANN og kranier

KAUFMANN er ellers ikke en butikskæde, der betragter sig selv som død, eller har sørøvertendenser. Men glæden ved god kvalitet og godt design, gør det alligevel svært at komme udenom dette spændende brand, som kan findes i butikkerne over hele landet. Også online i webshoppen kaufmann.dk. Her finder man hele kollektionen repræsenteret, med alt fra trøjer og jakker til t-shirts og sko. Tjek det endelig ud.