Køb en lækker dobbelt carport online

Man siger, at hunden er menneskets bedste ven. Det er sikkert rigtigt, men lige derefter kommer bilen og sofaen i skarp konkurrence. Sofaen og hunden har det altid godt inden døre, men bilen må blive uden for, udsat for vind og vejr. Der kan falde sne på den, og fuglene kan klatte på den, medmindre vi giver den tag over hovedet. Det er der heldigvis også mulighed for. Garager og carporte har været en fast del af bebyggelsen på villavejene i årenes løb.

Flere og flere husstande råder over mere end en bil. Med en dobbelt carport har man mulighed for at have to biler under tag på samme tid. Især i vintermånederne, hvor der kan falde sne, er det en god investering. En dobbelt carport giver læ for sneen, så man ikke skal i gang med både kost og skraber, når man skal afsted til arbejde om morgenen. Hos Johannes Fog er der en del at vælge imellem. Det er en god ide at tænke sig grundigt om, så man vælger den rigtige.

Passer den til huset?

En dobbelt carport kan fås med flere forskellige slags beklædning og flere typer tag. Sørg for at vælge en, der passer til huset, så det ser naturligt ud. Vi vil jo alle gerne have at forhaven og indkørslen danner et hele, som er smukt at se på fra vejen. Vælg så vidt muligt samme type tag som husets, når du skal købe dobbelt carport.

Hvis du har hænderne godt skruet på, så kan du sagtens selv opføre en dobbelt carport. Det er ikke raketvidenskab, og der følger vejledning med. Men du kan også bede en håndværker om hjælp. Glem ikke at købe god træbeskyttelse, hvis carporten er af træ. Vælg en farve, der passer til dit hus.

Johannes Fog er online

Du finder nemt johannesfog.dk på nettet. Her kan du bestille den carport du ønsker, og den bliver leveret på din adresse, så du hurtigt kan komme i gang med opførelsen. Har du spørgsmål, så kan du også henvende dig online. Gode råd er gratis her.