Kom elegant igennem regnen med lækkert designet regntøj

I visse sæsoner er det helt på sin plads at brokke sig over den danske sommer, og dens tendens til at være lige lovligt våd. Men vinteren kan være, om ikke værre, så i hvert fald lige så slem. Og så er den ovenikøbet både mørk og kold. Hvis der endelig falder sne, så slår den ofte over i slud og regn, så man let kan blive gennemblødt på en gåtur ned til supermarkedet. Man må klæde sig på til vejret. Det kan sagtens gøres med både stil og flot elegance.

På Sjællands nordkyst, i Hornbæk, holder den danske designer og trendsætter Ilse Jacobsen til. Hendes regnfrakke dame kommer i mange forskellige, men alle meget elegante modeller. Hvis du er en stilbevidst kvinde, og har lidt forbehold overfor regntøj, så tag et kig på Ilse Jacobsens kollektioner. Pludselig bliver en regnfrakke dame til noget, man også får lyst til at gå i på tørre dage. Så smukt og enkelt og alligevel raffineret er designet på disse modeller, at man bare MÅ eje en.

Understøtter dit personlige look

En regnfrakke dame fra Ilse Jacobsen vil kunne passe ind i en hver stil. Både det rå look og det ultra feminine findes i denne kollektion. Og der er også praktisk overtøj til den mere flamboyante kvinde. Alle modeller er meget funktionelle, samtidigt med at de er et designmæssigt statement, som nok skal blive bemærket i bybilledet. Man behøver ikke at skamme sig over sit regntøj, når man går med en regnfrakke dame fra Ilse Jacobsens kollektion.

Skal du en tur i skoven med din forlovede, og vejret ikke lige arter sig, så vil du altid tage dig godt ud i disse designede modeller. Fra hver en søm udstråler de godt håndværk og høj kvalitet. Og det bedste af det hele er selvfølgelig, at du holder dig tør hele vejen.

Find din regnfrakke online

Et besøg i Ilse Jacobsens webshop vil helt sikkert give dig masser af inspiration til nye vinkler på din personlige stil. Og du vil med sikkerhed også kunne finde en regnfrakke dame, der passer til dig.