Skal du spille bordtennis ude?

Bordtennis er et vanvittigt skægt spil. Det er et spil med fart og tempo, hvor reaktionsevnen virkelig bliver udfordret. Man skal være skarp og det er tydeligt at jo mere man øver sig, desto bedre bliver man. Når man ser hvor hurtigt man gør fremskridt, så får man endnu mere lyst til at øve sig. Og hvis det er hele familien, der spiller, så kan der komme de vildeste turneringer ud af det. Og det er stærkt underholdende.

Leder man efter et udendørs bordtennisbord, så skal man naturligvis først finde pladsen til det. Der findes haver, og det er også en virkelig god idé, fordi familien så kan turnere løs i det gode vejr, sommeren igennem. Ellers er det ofte i daginstitutioner, hvor man har udendørs bordtennisbord. Det kunne for eksempel være på legepladsen eller i skolegården, hvor pladsen er til det. Og bordtennis hitter blandt børn og unge.

Høj kvalitet

Hos Søren Søgaard finder du nemt et udendørs bordtennisbord i høj kvalitet, som vil give timevis af motion og underholdning. Sponeta leverer for eksempel tysk kvalitet i absolut topklasse. Det er vigtigt at kvaliteten er i orden, for et skævt bordtennisbord er der ikke meget sjov i. Det skal være godt for virkelig at spille. Og sikke det så kan spille.

Med et udendørs bordtennisbord på terrassen, på legepladsen eller i skolegården er der garanti for masser af motion og underholdning. Det er sjovt at holde turneringer, hvor man dyster mod hinanden. Det er også sjovt at spille double, hvor man spiller to mod to. Hastigheden kan komme højt op og det er god træning af både evnen til at holde fokus og reagere lynhurtigt.

Fyr den af

Med et godt benarbejde og sans for at læse spillet kan man let blive en rigtig god bordtennisspiller. Det er klart at jo bedre man bliver, desto mere skal der til for at man kan blive endnu bedre, men spillet er så sjovt at det er svært at undgå at opleve en løbende forbedring. Om det er klassekammerater eller familie man dyster imod, så er det altid underholdende og lærerigt.